Topbar logoTopbar logo
Vi vill bidra till en mer klimatsmart bilism

Vi vill bidra till en mer klimatsmart bilism

Vi på Motorkompaniet i Katrineholm gillar bilar och vi gillar att hjälpa bilister med att göra smarta bilval. Till oss ska du komma om du vill hitta en bil som bidrar till ett mer hållbart och klimatsmart samhälle. Vi är specialister på Kia men i vårt lager med begagnade bilar finns också andra bilmärken. 

Privatbilar och transportbilar

Vi både säljer och köper bilar. Vårt lager förnyas ständigt med både nya och begagnade bilar för olika behov. Här ser du vad som finns inne just nu. 

Vi både säljer och köper bilar
Snart 100% laddbart

Snart 100% laddbart

Kia har som mål att år 2024 ska 100% av bilarna som säljs i Sverige vara laddbara. Därför har vi ett stort och varierat lager med bilar ur Kias modellprogram. Titta in och bekanta dig med våra Plug-In hybrider, elbilar och hybridbilar.

Vi guidar dig genom bilköpet

Du kan känna dig trygg när du väljer en bil från oss för vi guidar dig genom hela köpet – oavsett om du köper nytt eller begagnat. Vi har förstås stor kunskap om bilmodellerna men vi kan också ge dig information om regler kring miljöbonus, förmånsskatt, finansiering och annat som kan vara avgörande när du ska välja bil.

Våra duktiga medarbetare finns förstås till hands, via telefon och e-post, för att svara på dina frågor. Och du är hjärtligt välkommen in till oss på Bievägen 19 i Katrineholm.