Topbar logoTopbar logo
Börjar nästa hjulskifte närma sig?

Börjar nästa däckbyte närma sig?

Under varje höst och vår har vi Öppet Hus med däckbytardagar hos oss på Motorkompaniet i Katrineholm. Vi annonserar datumen för däckbytardagarna i våra sociala medier när det närmar sig. Du är naturligtvis välkommen att boka däckbytet när det passar dig bäst.

Använd formuläret längre ner på sidan eller kontakta Service & Verkstad via telefon eller e-post.

Förvara din däck hos oss

Däckhotell 950:-/säsong

Låt oss ta hand om dina hjul och däck. Vid ser till att de försvaras på bästa sätt så att de är i god kondition och behåller sina egenskaper när säsongen kommer.

Detta ingår:

 • Skiftning och förvaring.
 • Tvätt av däck och fälg
 • Kontroll och kalibrering av TPMS-ventiler

Datum som gäller

 • 1 december – 31 mars är det lag på att använda vinterdäck/dubbdäck, om det är vinterväglag.
 • 1 oktober – 30 november och 1 April – 15 april får du ha vinterdäck/dubbdäck.

Resten av året gäller förbud mot dubbdäck om det inte råder vinterväglag. Senast den 15 april måste du byta bilens dubbdäck. Om det är snö och is på vägen får du köra med dubbdäck tills snön och isen försvinner.

 • 15 april – 1 oktober är det förbjudet att köra med dubbade vinterdäck, om det inte är vinterväglag. Odubbade vinterdäck får du köra med övrig tid men det är farligt.

Om du servar din Kia hos oss får du förutom en kvalitetssäkrat bilservice, i allt från detaljer till reservdelar, även automatiskt en kostnadsfri förlängning av sin Kia Assistans och en fri kartuppdatering som gäller till ditt nästa servicetillfälle! Ett toppenerbjudande som gäller tills den dagen din bil blir 7 år eller uppnår 15 000 mil.

Fyll i formuläret för att boka däckbyte


  Boka serviceBoka däckbyteBoka däckhotell

  Verkstad

  Bilar i lager

  Privatleasing